www.kucukkarabalikcocukevi.com

16 Ağustos 2010 Pazartesi

17 Agustos 2010 salı akşamı buluşuyoruz!

Merhaba…
Okul binamızın tutulmasıyla birlikte büyük bir hızla binadaki işlere başladık. Dolayısıyla haftanın bir çok akşamı iş çıkışında ve hafta sonları okul binamızda toplanıyoruz.

Binamızın ve adresimizin belli olmasının sağladığı bir büyük avantaj da okul binamızı görmek isteyen veli adaylarının da bazı akşamlar tanışmak için okula gelebiliyor olması.
Bu tanışma toplantılarının en büyük avantajlarından biri eğitim danışmanımız ve yöneticimiz (ve yönlendiricimiz) Emel Çakıroğlu Wilbrandt’ın da toplantılarda bulunması ve soruları olan velileri cevaplaması.
Bu hafta da 17 Ağustos Salı akşamı hem bizler hem de Emel Hanım okulda olacağız. Emel Hanım okulumuzu görmek ve kendisiyle tanışmak isteyen velilerle biraraya gelecek. Biz de alet çantalarımız yanımızda, tadilat ve boya badana öncesi binadaki bir takım mobilyaları söküp kaldırıyor olacağız.
İster Emel Hanım’la veya biz velilerle tanışmak için; isterseniz bir işin ucundan tutmak ya da sadece bir kaç satır sohbet etmek için uğrayacak olursanız, biz 17 Ağustos Salı akşamı 17.30′dan sonra Koşuyolu Salih Omurtak Caddesi no:49′daki okul binamızda olacağız…
Görüşmek üzere
Montessori Okulu Veli İnisiyatifi
www.montessori.org.tr

(Okul adresimize ve haritamıza web sitemizden ulaşabilirsiniz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder